Szakmai párbeszéd a Nemzeti Energia- és Klímatervről

NEKT

Hungary Green Building Council (HuGBC) képviseletében az MN6 Energy Agency részéről képviseltük a hazai épületállomány dekarbonizációs folyamatának felgyorsítása érdekében az ipari és kereskedelmi ingatlanok és fejlesztések szempontjából rendkívül fontos kiszámítható jogi és szabályozási környezet fontosságát.

Helyszín

Velux Magyarország Kft.

Dátum

2023. október 16.

Az eseményen kiváló előadók és résztvevők bevonásával megvitatásra kerültek a tervezet jelenlegi céljai és főbb intézkedései, valamint elhangzottak a szakma és ipar javaslatai, arra vonatkozóan, hogyan lehetne a stratégiai dokumentum még hasznosabb eszköz a hazai épületállomány dekarbonizációjának felgyorsításához. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a NEKT-ben foglalt stratégia célok elérése érdekében a hazai épületállomány széles körű energetikai felújítása kulcsfontosságú és elengedhetetlen.

Köszönjük a Green Policy Center és a Habitat for Humanity Magyarország meghívását és a VELUX Magyarországnak a szervezést és a helyszín biztosítását.

További cikkek

ESG képzés

Vállalati ESG szakértő képzés 2.

Második alkalommal került megrendezésre a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szervezésében zajló 3 napos képzés, melyen a Kamara Tudásközpontja és a Stradamus Zrt. felkérésére Kovács

Tovább »
ESG

Megjelent a magyarországi ESG törvény

Az európai klímavédelmi célkitűzésekkel összhangban Magyarországon is bevezetésre kerül a vállalatok fenntarthatóbb működését ösztönző törvény. A Parlament elfogadta és 2024. január 1-től hatályba is lépett

Tovább »