MN6 Energiaügynökség

Az MN6 Energiaügynökség energetikai szakértőket, mérnököket, közgazdászokat összefogó független, magántulajdonban álló műszaki tanácsadó cég. Komplex és magas színvonalú, versenyképes energetikai tanácsadással segítjük az ingatlan tulajdonosokat, ipari termelővállalatokat, üzemeltető és bérlőképviseleti cégeket 2011 óta.

Az MN6 Energiaügynökség létrehozásával célunk egy Nyugat-Európában már jól működő modell hazai meghonosítása volt. Az energiaügynökségek feladata mindenütt egy szakértő-tanácsadó-közvetítő szerep.

Az MN6 mozaikszó két fontos fogalmat rejt: megújulók és energiahatékonyság. Társaságunk az Energia és Közmű Szabályozási Hivatal által akkreditált energia auditáló szervezet 2016 óta. 

A WELL Building Standards TM szerinti épületminősítést – akkreditált WELL AP tanácsadóként–  Magyarországon az elsők között vettük fel szolgáltatásaink közé. 

Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC)  tagjaként elkötelezett hívei vagyunk a hazai környezettudatos építés terjedésének.

Munkatársak

A 2019-ben megalakult HuGBC WELL Munkacsoport alapító tagjaiként célunk a WELL minősítés népszerűsítése, tapasztalatok megosztása, illetve WELL témájú webinariumok és szakmai ajánlások készítése.