Az MN6 Energiaügynökségben a HuGBC WELL Munkacsoportjának alapító tagjaként hétről hétre azon dolgozunk, hogy összegyűjtsük a megbízható nemzetközi és hazai szakmai ajánlásokat, javaslatokat, amelyek segítenek eligazodni az intézkedések meghozatalában.

A WELL Standard egyedülállóan holisztikus szemlélettel foglalkozik az egészséges belső terek kialakításával, amely valóban segíthet átgondolni az ember szempontjából a teendőket. Kidolgoztunk a WELL Standard témakörei alapján egy rövid-, közép- és hosszútávú intézkedéseket tartalmazó javaslatcsomagot, amely segíthet az épületek használóinak a biztonságos, hatékony és egészséges irodai környezet kialakításában!

WELL Kanapé webinárium és szakcikk a témában:

A WELL Building Standard™ legújabb fejlesztései

A szeptember eleji őszi első WELL Kanapé webináriumon Joseph Marfikalauzolt el bennünket a WELL Health & Safety minősítés rejtelmeibe. A webinárium során bemutatásra kerültek a WELL Building Standard™ legújabb eszközei, amelyet kifejezetten azért dolgoztak tovább, hogy a járványhelyzetre és a járvány helyzet utáni irodai biztonságra és jóllétre adjon biztonságos és mindenki számára megnyugtató megoldásokat.