WELL reggeli 2019. február 15-én

Jöjjön el hozzánk WELL szakmai előadásunkra FEBRUÁR 15-én, ahol megtudhatja, hogy az irodai és közösségi terek hogyan szolgálják az ott élő, dolgozó emberek jó közérzetét, egészségét és kényelmét.

Előadóink most az építésztervezők szempontjából ismertetik a WELL minősítési rendszer 105 alkategóriájának a lényegét.
Az előadásra kávéval és reggelivel várjuk a résztvevőket.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztráció szükséges!

 

[:en]

Come to us for our WELL presentation on 15th February, when you will learn how the office and community spaces serve the well-being, health and comfort of people living or working there.
Our lecturers present the essence of the 105 subcategories of the WELL BUILDING STANDARD TM from the perspective of architects.
We are waiting You with coffee and breakfast. 

The participation is free of charge but registration is needed.

[:]

További cikkek

Tisztázta a kérdéseket az EU – Már egyértelmű minden vállalatnak, hogy milyen fenntarthatósági jelentést kell készíteni – PORTFOLIO

Bár a tőzsdén jegyzett nagyvállalatok már aktívan foglalkoznak a fenntarthatósági kérdésekkel, arra mindeddig várni kellett, hogy a beszámolási kötelezettség tartalma, valamint formája kidolgozásra és elfogadásra kerüljön. Július végén azonban a Bizottság elfogadta az Európai Fenntarthatósági Jelentési Szabványokat (ESRS) – áll az MN6 Energiaügynökség közleményében.

Tovább »