Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az irodaházakba, munkahelyekre történő visszatérés fokozatosan történik, sok új szabályt, szokást még most kell kialakítani. Az MN6 Energiaügynökség szakértőivel azon dolgozunk, hogy a nemzetközi szakmai ajánlások alapján segítsük a bérlők, üzemeltetők visszatérését kockázatelemzéssel, műszaki tanácsadással emellett támogatjuk a munkatársak biztonságos visszatérését oktatással, tájékoztatással.

Az MN6 Energiaügynökségben a HuGBC WELL Munkacsoportjának alapító tagjaként hétről hétre azon dolgozunk, hogy összegyűjtsük a megbízható nemzetközi és hazai szakmai ajánlásokat, javaslatokat, amelyek segítenek eligazodni az intézkedések meghozatalában.

A WELL Standard egyedülállóan holisztikus szemlélettel foglalkozik az egészséges belső terek kialakításával, amely valóban segíthet átgondolni az ember szempontjából a teendőket. Kidolgoztunk a WELL Standard témakörei alapján egy rövid-, közép- és hosszútávú intézkedéseket tartalmazó javaslatcsomagot, amely segíthet az épületek használóinak a biztonságos, hatékony és egészséges irodai környezet kialakításában!

 

WELL Kanapé webinárium és szakcikk a témában: