WELL Iroda – gépészet és világítás, komfort és design?

Mi hoz össze egy sikeres belsőépítész és egy tapasztalt energetikus csapatot? A közös cél, hogy végre ne csak szép, dizájnos és színes irodák szülessenek, hanem olyanok, amik valóban a munkavállalók, az épülethasználók egészségét, jóllétét helyezik a középpontba. Ahol mindenkinek jólesik dvirágolgozni, hatékonyan telik a munkaidő. Ez a WELL iroda! A WELL épületminősítő rendszer hét alapkoncepciója és több mint 100 intézkedési javaslata segítségével kellemes és hatékony munkakörnyezetet alakíthatunk ki.

 

 

 

Az Europa Design, az MN6 Energiaügynökség munkatársai segítségével Magyarországon először egy felújított épületben kialakított iroda és bemutatóterem WELL minősítésének megszerzésén dolgozik. Az 1930-as években épült Bauhaus-villa teljeskörű felújításon esett át 2015-16-ban.

A következő cikkeinkben végigkísérjük a minősítés megszerzésének lépéseit, a kihívásokat, amelyekkel szembesültünk.

További cikkek

Tisztázta a kérdéseket az EU – Már egyértelmű minden vállalatnak, hogy milyen fenntarthatósági jelentést kell készíteni – PORTFOLIO

Bár a tőzsdén jegyzett nagyvállalatok már aktívan foglalkoznak a fenntarthatósági kérdésekkel, arra mindeddig várni kellett, hogy a beszámolási kötelezettség tartalma, valamint formája kidolgozásra és elfogadásra kerüljön. Július végén azonban a Bizottság elfogadta az Európai Fenntarthatósági Jelentési Szabványokat (ESRS) – áll az MN6 Energiaügynökség közleményében.

Tovább »