WELL-be vágó’ adás – Azaz, hogyan járul hozzá egy épület a jól-létünkhöz

A Kinnarps Open Office podcast sorozatában a WELL Standard érdekességeiről, magyarországi vonatkozásokról beszélgettünk Paukovitcs Gáborral Business &Service Development Managerrel.

Kovács Emese, az MN6 Energiaügynökség partnere és Kurucz Regina, WELL AP, WELL Faculty – a HuGBC WELL Munkacsoport képviseletében – beszélgettek a vendéglátóval az igazoltan egészséges munkahelyekről, épületekről.
Jelenleg 400.000 m2 (nagyrészt) iroda mutat jó példát Magyarországon. Bár ebben az adásban nagyrészt az irodákról van szó, de egyébként van példa egyéb funkciók, pl. kereskedelmi- és lakóépületek, sportlétesítmények, hotelek minősítésére is.

Hallgasd meg a kedvenc lejátszódon a Kinnarps Hungary Kft. OpenOffice podcastját!

Spotify: https://cutt.ly/IFhCtrj
Apple Podcast: https://cutt.ly/kFhCktB
Castbox: https://cutt.ly/JFhCTrG
Soundcloud: https://cutt.ly/uFhCSiN

További cikkek

ESG képzés

Vállalati ESG szakértő képzés 2.

Második alkalommal került megrendezésre a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szervezésében zajló 3 napos képzés, melyen a Kamara Tudásközpontja és a Stradamus Zrt. felkérésére Kovács

Tovább »
ESG

Megjelent a magyarországi ESG törvény

Az európai klímavédelmi célkitűzésekkel összhangban Magyarországon is bevezetésre kerül a vállalatok fenntarthatóbb működését ösztönző törvény. A Parlament elfogadta és 2024. január 1-től hatályba is lépett

Tovább »