WELL-be vágó’ adás – Azaz, hogyan járul hozzá egy épület a jól-létünkhöz

A Kinnarps Open Office podcast sorozatában a WELL Standard érdekességeiről, magyarországi vonatkozásokról beszélgettünk Paukovitcs Gáborral Business &Service Development Managerrel.

Kovács Emese, az MN6 Energiaügynökség partnere és Kurucz Regina, WELL AP, WELL Faculty – a HuGBC WELL Munkacsoport képviseletében – beszélgettek a vendéglátóval az igazoltan egészséges munkahelyekről, épületekről.
Jelenleg 400.000 m2 (nagyrészt) iroda mutat jó példát Magyarországon. Bár ebben az adásban nagyrészt az irodákról van szó, de egyébként van példa egyéb funkciók, pl. kereskedelmi- és lakóépületek, sportlétesítmények, hotelek minősítésére is.

Hallgasd meg a kedvenc lejátszódon a Kinnarps Hungary Kft. OpenOffice podcastját!

Spotify: https://cutt.ly/IFhCtrj
Apple Podcast: https://cutt.ly/kFhCktB
Castbox: https://cutt.ly/JFhCTrG
Soundcloud: https://cutt.ly/uFhCSiN

További cikkek

Tisztázta a kérdéseket az EU – Már egyértelmű minden vállalatnak, hogy milyen fenntarthatósági jelentést kell készíteni – PORTFOLIO

Bár a tőzsdén jegyzett nagyvállalatok már aktívan foglalkoznak a fenntarthatósági kérdésekkel, arra mindeddig várni kellett, hogy a beszámolási kötelezettség tartalma, valamint formája kidolgozásra és elfogadásra kerüljön. Július végén azonban a Bizottság elfogadta az Európai Fenntarthatósági Jelentési Szabványokat (ESRS) – áll az MN6 Energiaügynökség közleményében.

Tovább »