Étkezés

A WELL Nourishment koncepciója az épületen belül kínált táplálékok magas minőségét, a épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges élelmiszerek választása a legegyszerűbb választás.

Mozgás

A WELL Movement koncepciója a mozgást, az aktív életmódot, a fizikai aktivitást támogatja az ülő életmóddal szemben. S teszi mindezt a megfelelő belső környezet megtervezésével, különböző programok bevezetésével és irányelvek megvalósításával.

Akusztika, zaj

A WELL Sound koncepció az akusztikai paraméterek javításával az épületet használók egészségét és jólétét kívánja elérni. Az akusztikai és zaj problémák kiküszöbölésével, az épületben tartózkodók megtapasztalhatják az akusztikai komfort nyújtotta előnyöket.

Tudatosítás

A WELL Mind koncepció középpontjában a mentális egészség helyezkedik el. Ennek érdekében különböző programok bevezetését szorgalmazza a WELL és olyan design stratégiákat dolgoz ki, melyek hozzájárulnak a kognitív és érzelmi jóléthez

Közösség

A WELL Community koncepció célja az épületben tartózkodó befogadó és integrált közösség kialakításának támogatása. Így ide tartozik az alapvető egészségügyi ellátás hozzáférhetőségének biztosítása, a munkahelyi egészségfejlesztés, a mindenki számára elérhető és használható formatervezés és a munkavállaló szülők visszatérésének segítése.