Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bérlőképviseleti műszaki tanácsadás

Sokszor tapasztaljuk, hogy ügyfeleink a bérelt irodai környezettel kapcsolatban fordulnak hozzánk szakmai segítségért. A nem megfelelő hőmérséklet, szabályozhatóság, a gépészeti berendezések zajszintje, esetleg az üzemeltetési és energiaköltségek kapcsán van szükség műszaki vizsgálatra. Új iroda kiválasztása kapcsán a korábbi panaszokat, problémákat már szeretnék elkerülni. Ilyenkor, akár a bérlőképviselő partnerünkkel közösen segítünk ügyfeleinknek már az iroda kiválasztási folyamat kezdetétől beépíteni azokat a keresési szempontokat, szerződéses feltételeket, amelyek később lehetővé teszik a valóban igényes, magas színvonalú, egészséges belső irodai környezet kialakítását. Szakértői tevékenységünkkel támogatjuk, hogy a vállalat munkatársai, menedzsmentje a saját működésére koncentrálhasson, emellett a munkahelyi környezet a munkatársak igényeinek megfeleljen. Egy új iroda kiválasztása a vállalat döntéshozói számára mindig komoly fejtörést jelent, amelynél a szakértői támogatás abban segít, hogy a kínálatból a cég számára legmegfelelőbb irodai terület kerüljön kiválasztásra és kialakításra. Hosszútávú ügyfélkapcsolataink során a törvényi szabályozásnak megfelelő energia továbbszámlázás kialakításában és ellenőrzésében nyújtunk támogatást. Átnézzük az üzemeltetési költség elszámolást és figyelünk a kiugró fogyasztási adatokra, ezzel segítve a vállalati döntéshozókat, hogy időt, energiát és költséget takarítsanak meg.

Egy átfogó műszaki vizsgálat során a fogyasztási adatok begyűjtésével és elemzésével, esetleg mérőberendezések telepítésével kiszűrjük a pazarló fogyasztási szokásokból vagy a berendezések meghibásodásából származó túlfogyasztásokat, nem megfelelő üzemeltetést. Emellett felmérjük a dolgozók energiatudatos viselkedését, komfortigényét. Dolgozói tájékoztatási programot indítunk, ha úgy tapasztaljuk, hogy az épület átgondolt, tudatos használatával emelhető a dolgozók jó közérzete és csökkenthetők az üzemeltetési, energia költségek is.

Milyen esetekben segítettünk?

  • A könyvelésre évek óta beérkezett egy számla, amely egy fogyasztásmérőhöz tartozott, melyen fogyasztás sosem volt, de jelentős alapdíj tartozott hozzá, amelyről a műszaki osztály sem tudott. Ezt megszüntetve évi 980.000 Ft-ot spóroltunk az ügyfelünknek.
  • Megrendelőnk több mint 900 energiaszámlájának elemzésével, feldolgozásával mintegy 5 millió forint megtakarítására adtunk újabb projektjavaslatokat.
  • Egy vendéglátóipari bérlemény éves energia- és üzemeltetési költség elszámolása során feltártuk, hogy az energiaszámlák nem a bérleti szerződésnek megfelelő szisztéma szerint kerültek kalkulációra, a bérleményre illetve az érintett közös területekre vonatkozó költségek kalkulációja hibás volt. Munkánk eredménye több, mint 6 millió forint megtakarítás!