Az irodaházakba, munkahelyekre történő visszatérés fokozatosan történik, sok új szabályt, szokást még most kell kialakítani. Az MN6 Energiaügynökség szakértőivel azon dolgozunk, hogy a nemzetközi szakmai ajánlások alapján segítsük a bérlők, üzemeltetők visszatérését kockázatelemzéssel, műszaki tanácsadással emellett támogatjuk a munkatársak biztonságos visszatérését oktatással, tájékoztatással.

Az MN6 Energiaügynökségben a HuGBC WELL Munkacsoportjának alapító tagjaként hétről hétre azon dolgozunk, hogy összegyűjtsük a megbízható nemzetközi és hazai szakmai ajánlásokat, javaslatokat, amelyek segítenek eligazodni az intézkedések meghozatalában.

A WELL Standard egyedülállóan holisztikus szemlélettel foglalkozik az egészséges belső terek kialakításával, amely valóban segíthet átgondolni az ember szempontjából a teendőket. Kidolgoztunk a WELL Standard témakörei alapján egy rövid-, közép- és hosszútávú intézkedéseket tartalmazó javaslatcsomagot, amely segíthet az épületek használóinak a biztonságos, hatékony és egészséges irodai környezet kialakításában!

 

WELL Kanapé webinárium és szakcikk a témában: